Избрани Новини

Тази събота ще се проведе първото за 2022 година "Донеси Вземи"

Приемат се за размяна годни и чисти предмети

Днес ще се проведе първото за 2022 година "Донеси Вземи". Мястото е дворът на храма в кв."Грамада" в Благоевград. От 10 до 12 часа инициаторите ще бъдат  там и ще ви очакват.

Правилата на инициативата остават същите. Приемат се за размяна годни и чисти предмети - дрехи, чанти, обувки, аксесоари, малки домакински електроуреди, посуда и пакетирани хранителни стоки.
Заповядайте да донесете или вземете...
Защото щастието е споделеност...
Организаторите споделят на страницата си във Фейсбук: "Инициативата Донеси- Вземи се провежда от есента на 2020 г в Благоевград.
Самата инициатива е със солидарна и благотворителна цел. В определен ден, на дадено място се разменят чисти и годни за употреба предмети за бита, книги, посуда, дрехи, аксесоари, хигиенни материали и др.
Всеки донася и съответно взема!
Не участват никакви парични средства, всичко е обмен на вещи! Това е и единственото условие, което ще поддържаме до край!
Към момента инициативата се провежда в двора на храм " Св.Николай Чудотворец " в Благоевград, но, поради интереса на хората решихме, че това може да се случва и на други места в страната.
За това се търсят сериозни доброволци, които желаят да случват Донеси - Вземи на различни места в страната! Нека не захвърляме с лека ръка неща, в които има още живот! Нека помогнем на Природата да диша малко по-леко! Нека се обединим и направим една инициатива за пример! Очаквам да се свързвате с нас и да помагате на групата да расте!"


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)