Избрани Новини

Силно започна изданието на турнира по футбол "Петрич къп“ (снимки)

28 отбора от страната и чужбина участват във футболния турнир

28 отбора от страната и чужбина участват във футболния турнир "Петрич Къп". Организатор е Община Петрич съвместно със столичния клуб ФК „Възраждане 2020“. Участниците са разделени в 4 възрастови групи - набор 2009 г., 2010 г., 2011 г./2012 г. и 2013 г. Сред участниците в „Петрич къп“ е и детската формация-набор 2009 г. с треньор Милен Маринов на ПФК „Лудогорец“, Разград. В турнира участие записва и „Академия Пандев“ от Република Северна Македония, както и югозападните грандове „Пирин“ Благоевград и „Беласица“ Петрич.

Турнирът по футбол „Петрич Къп“ беше открит с мач между отборите на „Лудогорец“ и „Беласица“ на легендарния стадион „Цар Самуил“. Всички двубои на турнира от футбол 11, футбол 9, футбол 7 и футбол 5 се играят на отлично подготвени терени в Петрич, изградени в последните години от сегашното ръководство на Общината.

„Петрич къп“ се провежда под егидата на БФС съгласно всички правила за провеждане на първенства и турнири на футболната централа. Петрич ще продължи да домакинства на подобни спортни събития.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов