Избрани Новини

"Сватба със закъснител" ще се състои в Благоевград

Представлението е от 19.00 часа

Може ли нещо да се обърка преди сватбата..? Ще има ли сватба или не? Елате да разберем...
Фери Арт представя Филип Аврамов, Мая Бежанска и Тони Минасян. Ще се стопите от смях!
Благоевград ще гледа пиесата "Сватба със закъснител" тази вечер от 19.00 часа в зала "Яворов". Режисьор Николай Гундеров с участвието на Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова.
"Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?
Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал авторът Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях."
Пазете се и бъдете здрави!
И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!
Или както казва великият Чаплин: "Ден без смях е пропилян ден!"


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)