Избрани Новини

Гримьорка от Сапарево се бори за сърцето на красавеца в "Ергенът"

Весела е на 20 г. от село Сапарево и е професионален гримьор

Гримьорка от Сапарево се бори за сърцето на най-известния красавец в страната бизнесмена Виктор Стоянов в най-новото риалити шоу по Нова ТВ "Ергенът".

Весела е на 20 г. от село Сапарево и е професионален гримьор. Семейството й има къща за гости, която тя менажира. Следва втора година „Маркетинг“ в УНСС. Обича адреналина, а в живота й не липсват екстремни преживявания. 

Весела е винаги усмихната и смята, че в това се крие чарът й. Последната й връзка е била преди 3 години и оттогава сърцето й е свободно.

От 19 февруари най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир ще проследи пътя на дамите към сърцето на „ергена“, който до края на пътешествието ще има възможност да открие жената на мечтите си. Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че 31-годишният  Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта.

Срещите с най-желания ерген са в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция – там, където преди повече от 3 000 години се е разразила една от най-колосалните любовни драми – Троянската война. Този път обаче в центъра на събитията няма да е жена, а  първият „ерген“ на България.

Най-романтичното телевизионно пътешествие, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, най-после е в България. От създаването си през 2002г. насам, то реализира 25 успешни сезона само в Америка.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов