Благоевградчанин влиза в битка в "Сървайвър" - "Скритият идол"

Ще се състезават за най-голямата награда в българския тв ефир от 150 000 лева

През пролетта приключенското риалити Survivor ще завладее зрителите на bTV под мотото „Скритият идол”. Световноизвестният формат, носител на множество награди „Еми”, ще изненада с нови правила и интересни участници. Те са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене. По пътя на това предизвикателство с тях ще бъде водещият Владо Карамазов, а победителят в сезон 5 – Ваня Джаферович, този път ще бъде част от екипа на шоуто. Той има отговорната задача да представи на феновете Survivor такъв, какъвто не са го виждали досега.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.

Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Марина, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов, Нели Иванова, Георги Кехайов и др.

В тазгодищния формат участва благоевградчанинът Иван Узунов, 26 г., лекар, специализант по “Пластично-възстановителна и естетична хирургия”, който казва за себе си: “Аз съм безкрайно любопитен, напорист и комбинативен. Наблюдавай, анализирай, атакувай!”

Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове „Еми” и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента Survivor се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ са продуцирани 40 сезона.

Survivor запазва суровата автентичност и завладяващата непредсказуемост на динамичен документален филм, като седмица след седмица се превръща в телевизионното събитие на годината.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен