Избрани Новини

Пол Белогур се обърна към привържениците на "Пирин"

"Очаквайте нови решения за по-доброто бъдеще на "Пирин" и на футбола в Благоевград, заяви собственикът на тима

Обръщение на г-н Пол Белогур към привържениците на Пирин
Скъпи приятели,
пиша следните редове по повод предстоящото подновяване на първенството и завръщането на любимия ни Пирин към ангажиментите му в официалните срещи от Първа лига. Предстоят ни доста отговорни и трудни двубои, а началото ще бъде дадено с двете домакинства през месец февруари, в които отборът трябва да покаже максимална готовност за победа и прословутия „пирински дух“. Този „пирински дух“, който отличава нашия отбор от останалите и му помага да се справя в трудните моменти. Този дух, който се вселява в играчите, благодарение на Вашата подкрепа от трибуните! Ето за това ви призовавам, да бъдете на стадиона, да бъдете близо до отбора!
Скъпи привърженици, Вие сте най-голямото богатство на Пирин, а Пирин има огромна нужда от Вас, от вашия глас, от вашите аплодисменти и енергия.
Убеден съм, че заедно с вас, привържениците на отбора, Община Благоевград в лицето на г-н Илко Стоянов и останалите партньори на клуба, ще успеем да осигурим още по-добро бъдеще на любимия ни Пирин. Всички заедно, като едно голямо „зелено семейство“ ще продължим напред развитието на клуба. И за това очаквайте в скоро време нови решения в тази посока – а именно по-доброто бъдеще на Пирин и на футбола в Благоевград.
Всички сме наясно, че мястото на Пирин във временното класиране не отговаря на амбициите, мечтите и желанията на хората, които обичат отбора, за това с дружни усилия ще продължим да правим най-доброто на което сме способни в търсене на по-успешно представяне навръх 100-годишнината на любимия Пирин. Представяне на терена със силни игри и добри резултати. Но и представяне като клуб извън терена, който възпитава младите хора в града и региона на любов към спорта и основните, и най-ценни човешки добродетели.
С уважение: Пол Белогур
(Собственик на ФК Пирин)


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов