Избрани Новини

Ще излезе ли благоевградският бизнес на немския пазар?

Директорът на ГБИТК проведе срещи с представители на местния бизнес в Благоевград

Срещи в подкрепа на местния бизнес се проведоха днес в Община Благоевград. Дискусиите бяха водени от Цанко Цанков – директор на Deinternational към Германо-българската  индустриално-търговска камара. Целта на срещите е да бъде подпомогнат местния бизнес, да се разшири и да стъпи и на немския пазар. Директорът на ГБИТК даде конкретни съвети и препоръки спрямо спецификата на всяка фирма. Възможностите за бизнеса да излезе на немския пазар бяха обсъдени в детайли. Той посочи и в кои райони на Германия ще бъде най-подходящо и благоприятно за надграждане на съответния бизнес.
Преди началото на срещите кметът Илко Стоянов, директорът на Дирекция „Икономическо развитие“ Гергана Муртова и директорът на Deinternational към ГБИТК, проведоха работна среща, по време на която Цанков изрази впечатленията си от Благоевград, като спомена, че за първи път идва в града.
Срещите са организирани от Германо-българската индустриално-търговска камара  съвместно с дирекция „Икономическо развитие“ към Община Благоевград.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)