Избрани Новини

Любомир Терзийски е новият заместник-областен управител на Кюстендил

Новият зам.областен управител е бил дългогодишен съдия по футбол

Новият заместник областен управител на Кюстендил е Любомир Терзийски. Той официално встъпи в длъжност и бе посрещнат от областния управител Катя Димитрова. Тя му пожела спорна работа, която да бъде изцяло в интерес на жителите на Кюстендилска област. Димитрова изказа своите благодарности за дейността на досегашните заместници - инж. Георги Илинов и Емил Атанасов, и им пожела успех в бъдещите начинания.

„Ще работя усърдно и отговорно за развитието на област Кюстендил. Акцент в работата ми ще бъде реализиране на приоритетите на правителството на местно ниво. Кабинетът ми ще бъде отворен за всеки жител на областта, който има проблем. Ще работя активно с кметовете на общините в областта, независимо от коя политическа сила са“, заяви Терзийски.

Любомир Терзийски е роден в Кюстендил през 1986 година. Средното си образование завършва в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“. Има завършени бакалавърска и магистърска степен, съответно по специалностите „Информатика" и „Стопанско управление“.

Професионалния си път започва като оператор на мрежови данни. От 2015 година до момента се е занимавал със счетоводна дейност. През 2019 г. е избран за общински съветник в ОбС – Кюстендил. Новият зам.областен управител е бил и дългогодишен съдия по футбол. През 2021 година слага край на кариерата след 16 години по терените на Югозападна България.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов