Избрани Новини

В Петрич ще избират "Спортист на годината“

Връчването на наградите ще бъде на 21 януари

Община Петрич започна подготовката за церемонията „Спортист на годината“. Публикувани са на страницата на Община Петрич – www.petrich.bg карти за номиниране на изявени и заслужили спортисти и треньори, а също и на спортни клубове с успехи през 2021 година. Крайният срок за попълване на картите е 10 януари включително.
Номинациите са за:
„Спортист на годината - деца“,
„Спортист на годината – юноши и девойки“,
„Спортист на годината – мъже и жени“,
„Треньор на годината“ и
„Отбор на годината“.
Номинации могат да правят всички спортни клубове, спортни журналисти и граждани, обичащи спорта.
Картите за номинации се предават по следните начини: по електронен път на ел.поща: oa_petrich@mbox.contact.bg; в сградата на общинска администрация в деловодството или в стая 312. Обобщена информация за номинираните спортисти, треньори и отбори ще бъде публикувана на сайта на община Петрич и на visitpetrich.com до 14 януари.
За да бъдат класирани номинираните спортисти, треньор и отбор на годината, кметът назначава комисия, в чийто състав влизат общински съветници, служители на общинската администрация, спортни журналисти и общественици. Всеки член на комисията класира номинираните спортисти от 1-во до 3-то място чрез попълване на анкетна карти. Обществеността също участва в класирането чрез гласуване на visitpetrich.com. Вотът на публиката се счита за един глас в крайната подредба за спортист на годината в трите категории, за треньор на годината и за отбор на годината. Комисията, назначена със заповед на кмета, може да предлага и специални награди.
Връчването на наградите ще бъде на 21 януари, когато ще се състои и церемонията „Спортист на годината“ за община Петрич.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов