Избрани Новини

И на Рождество Христово Кухнята за бедни нахрани дошлите

Освен това раздадоха около 200 пакета

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота, навръх Бъдни вечер, нахрани социално слабите наши съграждани.

"Последното дежурство за 2021 г. на този светъл празник Рождество Христово премина леко и приятно! Менюто беше скара със салата от зеле и моркови, портокали, сладкиши, хляб и по един пакет с продукти. Раздадохме около 200 пакета, остана храна и за защитените жилища. Благодарим на дарителите и всички, които се включиха и работиха усърдно! Сетли и весели празници!" - пожелаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)