Избрани Новини

Днес ще е облачно и дъждовно

Температурите ще бъдат от 2-7° до 10-15°

Днес преди обяд валежите навсякъде ще отслабнат, в много райони временно и ще спрат и след обяд само на отделни места, главно в Централна България и планините ще превали слабо. Около и след обяд от запад и облачността ще се разкъсва и намалява, вечерта над много райони до предимно ясно. Ще остане ветровито със силен вятър от север-северозапад. Ще бъде хладно с минимални температури между 2° и 7°, в София - около 2°; максималните ще са между 10° и 15°, в София - около 10°. Вечерта вятърът ще отслабва.

Над планините облачността ще е значителна. До сутринта валежите ще отслабнат. След обяд на отделни места, главно в Централна и Източна Стара Планина и Родопите ще вали сняг, под 800-1000 метра - дъжд, Около и след обяд от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа силен, временно и бурен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и до около обяд все още ще има валежи от дъжд. Условия за значителни количества има до сутринта в южните райони. Ще е ветровито със силен вятър от север-северозапад, който вечерта ще отслабва. Максималните температури ще са 11°-12°. Температурата на морската вода е 7°-10°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)