Избрани Новини

"Пирин" гостува на "Берое" в първа среща от 15-ия кръг на Първа лига

В групата се завръща Светослав Дяков, който се възстанови от операция

В петък, 19.11, от 17:30 ч. Пирин гостува на Берое в първа среща от 15-ия кръг на Първа лига. Срещата ще ръководи Ивелин Занев.
В последния кръг домакините от Стара Загора победиха като гости Локомотив (София) с 3:0, а точни за тях бяха Тунгара, Лебон и Камбуров.

В двубоя преди прекъсването за националните отбори Пирин загуби домакинството си на Ботев (Пловдив) с 0:1.

Първата среща между двата отбора през този сезон завърши с успех за Берое с 3:2, като „орлетата“ водеха в резултата до 86-ата минута с 2:1 с головете на Красимир Станоев и Станислав Костов, но допуснаха късен обрат.

Преди отпътуването за Стара Загора мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели своето мнение пред www.fcpirin.com „За нас това е възможност да се реабилитираме за поражението срещу Ботев в последния кръг преди прекъсването. Загубихме тази среща, но като цяло мисля, че не заслужавахме това да се случи, което е разочароващо. Берое са много добър отбор. Още когато дойдох в България ми направи впечатление начинът им на игра, имат силни футболисти и са приятен за гледане отбор. Очаква ни труден мач и това е ясно. Но ние нямаме друг избор освен да търсим точки, а това ще стане с вяра и като демонстрираме играта от последните мачове. Остават ни пет мача до паузата и в тях трябва да спечелим колкото се повече точки“, заяви Фийни.

В групата се завръща Светослав Дяков, който се възстанови от операция на скулата.

Двубоят ще бъде излъчен по телевизионния канал Диема Спорт.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов