Задържаха трима в Кюстендилско за наркотици

Образувани са бързи полицейски производства

В края на миналата седмица при проведени процесуално-следствени действия в жилище в Кюстендил полицаи са задържали 18-годишният обитател за притежание на наркотично вещество. От жилището е иззет плик със суха листна маса, която е реагирала на канабис, по случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.
Вчера дупнишки полицаи са установили 25-годишен водач на лек автомобил БМВ да управлява след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена на ул.„Княз Борис“, тестът е направен с техническо средство, което е отчело употреба на канабис. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.
Снощи е задържан в ареста на РУ Кюстендил 28-годишен мъж за притежание на канабис. При извършена проверка в жилището му в града и в него са открити 2 опаковки със суха листна маса. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"