Христо Терзийски: Гласувах за завръщането на нормалността в държавата и политиката

"Гласувах и за бъдещето и развитието на красивата ни Кюстендилска област", заяви той

Гласувах за завръщането на нормалността в политиката. За да имат българските граждани спокойствие и увереност в утрешния ден - да са сигурни за здравето на семействата си, за работата и доходите си, за осъществяването на плановете си. Това заяви Христо Терзийски веднага след като упражни правото си на глас в родното си място - с.Слокощица.
“Простички на пръв поглед неща, които само до преди шест месеца приемахме за даденост, но се убедихме, че лесно могат да бъдат загубени, когато страната ни няма стабилно и отговорно управление. Гласувах и за бъдещето и развитието на красивата ни Кюстендилска област - имаме прекрасни хора, способни да осъществят всяка добра идея и смислена кауза!”, посочи още Христо Терзийски.
“България трябва да продължи да се развива. Направете разумен избор, не се лъжете от празните думи, агресията и откровените лъжи, които се изричат от хора, които искат властта на всяка цена. Гласувайте!”, призова Дани Александров, след като упражни правото си на вот в Спортната зала в град Дупница.
Михаела Крумова гласува заедно с мъжа си в секция в Кюстендил: “Направих своя избор за обединена президентска институция, за демокрацията, за децата ни и за България. Днес трябва да гласуваме с разума и да направим правилния избор, ако искаме страната ни да бъде обединена, със силно гражданско общество и да имаме стабилна и просперираща държава.”
Фармацевтът от Сапарева баня Мишел Виячева гласува в СУ “Христо Ботев”: “Гласувах за младите и за развитието на Сапарева баня. Гласувах за нормалността и за обединението! Направете го и вие!”
“Винаги гласувам за бъдещето на децата ни и за добруването на България”, посочи Борислав Миланов.
Педагогът Десислава Александрова от Бобов дол призова: “Гласувах за обединението и стабилността на държавата. Нека всички го направим!”Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"