Избрани Новини

Благоевград посрещна европейския шампион по таекуондо Кирил Илиев (снимки)

Той е сребърен медалист от световното първенство по кикбокс

Кметът на Благоевград Илко Стоянов посрещна Кирил Илиев, носителя на четири медала от Световното първенство по кикбокс в Италия и Европейското първенство по таекуондо ITF в Гърция. Той поздрави шампиона и изрази истинското си възхищение от хъса, силата и таланта, които притежава и увери световния вицешампион, че в лицето на Община Благоевград има един надежден партньор.
За уникалното си постижение с четири медала от големи първенства, спечелени в рамките на десет дни, Кирил Илиев получи приз за принос в развитие на спорта в Благоевград, връчен от кмета Стоянов.
Състезателят на кикбокс клуб „Скаптопара“- Благоевград и националния отбор Кирил Илиев приключи участието си в Световното първенство по кикбокс в италианския град Йезоло с два медала. Той спечели сребърно отличие на киклайт в категория до 57 килограма и бронзов медал в същата категория на лайт контакт. Седмица по-късно като състезател на клуб „Фолкън“ и националния отбор на България по таекуондо ITF, Кирил Илиев спечели европейската титла на спаринг в категория до 52 килограма и сребърен медал в отборния спаринг на първенството в Крит, Гърция.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов