Избрани Новини

Бронз извоюва Катрин Гемкова на дебюта си при жените на Евро 2021

Катрин спечели единствения медал за България при жените в дисциплината спаринг

Нито за момент не сме имали съмнение, че златното момиче на Банско в таекуон-до Катрин Гемкова ще се представи блестящо на Европейското състезание. И тя доказа отново, че е спортист на най-високо ниво!
Състезателката на Таекуондо клуб "Хоук"-Банско Катрин Гемкова, с личен треньор Николай Кехайов, спечели за България бронзов медал от Европейското първенство по таекуон-до, което се проведе на остров Крит, Гърция от 23 до 31 октомври.
На дебюта си в категория жени, Гемкова спечели 3 срещи. На полуфинала тя загуби от представителката на Русия, която стана и първа в тази категория.
Макар и дебютантка при жените, това не попречи на шампионката от Банско да се нареди на почетната стълбичка до най добрите състезателки на Стария континент в категорията. Катрин спечели и единствения медал за България при жените в дисциплината спаринг.
Другият състезател от Таекуондо клуб "Хоук"-Банско, който имаше право да играе на турнира, бе Мартин Димитров, но, за съжаление той не успя да вземе участие поради карантинни мерки, наложени в училището му непосредствено преди заминаването за Гърция.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов