Избрани Новини

Цветен хороскоп за ноември

Вижте какво цвете сте!

3–12 ноември
Орхидея
Ако розата е царица на цветята, то орхидеята е негласна тяхна фаворитка. Това прекрасно цвете е сякаш въплъщение на страстта и родените под неговия знак винаги са надарени с особен чар и сексуалност. Понякога тези качества не излизат на показ, скрити са под маската на благоприличието, но рано или късно се проявяват в някакъв аспект. Хората – Орхидеи винаги взимат това, което смятат, че им принадлежи по право. Понякога могат с години да изчакват някоя благоприятна възможност, но свойственото им душевно благородство никога не им позволява да използват противозаконни методи и действия за тази цел. Сигурно си мислите, че е лесно да си Орхидея, но истинската красота винаги е съпроводена с огромна вътрешна работа.
13–22 ноември
Божур
Не случайно мъдрите китайци приемат божура като символ на благополучие и благоденствие. Родените под този знак успешно се реализират в живота. Надарени са с особена физическа издържливост, благодарение на която сред тях има много спортисти. Но в древните легенди божурът понякога символизира гордост. Ако сте представител на това цвете трябва да помните, че успехът ви е не само ваше лично постижение, но и помощ от тези, които са до вас. Тогава всичко ще бъде наред.
23 ноември–2 декември
Гладиол
Това е цветето на гладиаторите – смели, честни, умни и силни. Ако на такъв човек му провърви да намери призванието си в живота, той бързо гради кариера и достига върхове. Родените под този знак са успешни лекари и юристи, но не и политици. По природа са пътешественици, романтици и мечтатели. В любовта си рядко остават верни, въпреки че се отнасят много сериозно към семейството си. Ако ви е било предопределено да се родите под знака на Гладиола, навярно притежавате силен рицарски дух и чувство за отговорност. Гордейте се с тези свои качества – те са рядкост в наше време.

/Източник: zeleno.bg/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)