Избрани Новини

Цветен хороскоп за август

Слънчогледът, розата и делфиниумът са цветята на август

3–12 август
Слънчоглед
Това цвете през цялото си съществуване следва слънцето. В това се състои и основната черта на характера на хората, родени под знака на Слънчогледа. Избирайки веднъж кумир или лидер, те  завинаги му остават верни. Те са обективни и дори самокритични, великодушни са и са търпими към мнението на другите. Реализирайки своите способности, те се озовават на върха на живота, но за съжаление много често техния огромен потенциал остава не разгърнат. Причината се крие в това, че те възприемат неуспехите си болезнено и по-скоро не вярват в собствените си сили. Слънчогледът привлича околните, но истински близките му хора не са много на брой. Помнете, че ако сте родени през този период, вярата в себе си ще ви направи не просто щастливец, а човек, оставящ следа в историята.
13–23 август
Роза
Розата е царица на цветята. Хората, родени под нейния знак, са призвани да се разпореждат, тяхното кредо е да бъдат първи във всичко. При това те не са деспотични и властни: много по-взискателни са към себе си, отколкото към другите. Често около тях възникват интриги и се проявява завист, но това не променя ситуацията. В личния си живот са винаги обожаеми, но те не се стремят да отдават своята любов. Приемат вниманието и преклонението към тях като нещо нормално и задължително, затова често ни се струват егоисти. Но всъщност за тях няма нищо по-ценно от близките им хора. Ако сте представител на това цвете, можем само да ви пожелаем животът ви да е царствен.
24 август–2 септември
Делфиниум (Ралица)
Съдбата щедро е надарила хората, родени под този знак, с търпимост, скромност и доброта. За съжаление от тези им качества могат да се възползват, злоупотребявайки с тях. Ако сте представител на това цвете, можем да ви посъветваме да се научите да се съпротивлявате на тези, които живеят на ваш гръб и за ваша сметка. Впрочем, вие отлично разбирате хората и умеете да различавате неискреността и фалша. Ето защо за тези, които истински ви ценят и обичат, вие можете да бъдете добър приятел или верен съпруг/съпруга. Може и да не сваляте звезди от небето, но животът ви е пълен с прости житейски радости. В такъв случай на кого са нужни тези звезди?...

/Източник: zeleno.bg/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов