Избрани Новини

Бойко Борисов: Радев сега се сети за ваксинитe, а ние всеки ден говорим за това

"Зеленият сертификат само с първа доза е все едно да дадеш шофьорска книжка само с устен изпит", заяви Борисов

"За пети пореден ден има рекорден брой заразени и починали български граждани. 136 души са загубили живота си само в последните 24 часа. На фона на тази черна статистика Румен Радев и Стойчо Кацаров ще дават сертификати и на хора само с една доза ваксина. Това е същото като да дадеш право на някой да шофира, когато е минал само изпит с листовки. Това е катастрофа!", заяви Бойко Борисов на среща с работодатели и синдикати.

"Румен Радев лъже, че партиите не са агитирали хората да се ваксинират. За разлика от него ние всеки ден призоваваме българите да го направят, за да запазят живота и здравето на себе си и на своите близки", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Показателно е, че дори Германия от вчера въведе карантина за България. Притеснително е, че мерките на служебния кабинет важат само до президентските избори. След Радев и потоп – това е техният принцип. България ще съществува и след месец ноември. От първи януари битовите потребители не са защитени по никакъв начин. Можете да си представите какво ще се случи със сметките на фона на сегашния цени на тока. Как ще живеят хората след това?", попита Борисов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов