Избрани Новини

Кухнята за бедни в Благоевград кани доброволци

Работи се всяка събота.

Доброволческата кухня към черквата "Св.Николай Мирликийски" в квартал "Грамада", Благоевград, кани нови доброволци да се включат в работата й. Кухнята приготвя храна всяка събота за над  200 социално слаби благоевградчани. Започва се в 8.30 сутринта и продължава до 13.30 часа. Осигурено е всичко необходимо за работа.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обяда. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност! Може да се запишете и на телефони 073 83 33 37 и 0885 207 106.
Информация може да получите веднага и във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов