Избрани Новини

ФК "Пирин" подаде жалба до Апелативната комисия на БФС

Обжалва решението на ДК за глоба на клуба в размер на 37 500 лева

ФК Пирин подаде жалба към Апелативната комисия на БФС, с която обжалва решението на ДК за налагането на имуществена глоба на клуба в размер на 37 500 лева и лишаването от състезателни права на футболиста на нашия отбор Станислав Манолев за пет срещи.
Решението на ДК към БФС бе взето на днешно съседание на основание чл.37, ал.2, б. б от ДП /2021/2022/. Освен гореспоменатите наказания ФК Пирин е лишен от домакинство за една среща, което е „заменено със забрана за игра пред публика“. Това решение не подлежи на обжалване и означава, че домакинството на Лудогорец от 6-ия кръг на Първа лига в неделя, 29 август, 21:00 ч. ще се играе без присъствието на публика.

Смятаме, както наказанието от 37 500 лв., наложено на нашия клуб, така и наказанието от пет срещи лишаване от състезателни права на нашия футболист Станислав Манолев за несправедливи, предвид изключително неясните и съмнителни мотиви, довели до тяхното налагане.

Надяваме се, че Апелативната комисия, водена от справедливостта и вземайки предвид реалните факти, ще уважи нашата жалба и ще намали наложеното ни от ДК наказание, съобщават от ръководството на клуба.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)