Избрани Новини

Днес отново ще е слънчево и горещо

Максималните температури ще са предимно между 33° и 38°

Днес ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста, главно над Южна България и купесто-дъждовна облачност и на места там ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в югозападните райони на страната. Има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Температурите ще са с градус-два по-ниски в сравнение с днешните и максималните ще са предимно между 33° и 38°.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста, над планините в Южна България и купесто-дъждовна облачност и там ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. В Рило-Родопската област ще има локални значителни валежи. Ще духа предимно умерен вятър със северна компонента. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра - около 19°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще има и временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 29°-32°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)