Избрани Новини

Режисьорът доц.Златко Павлов скова и изрисува арт мост на Предел

Мостчето бе тържествено "открито" с коктейл

Популярният и обичан режисьор и театрален педагог доц.Златко Павлов не седи със скръстени ръце в уютното си бунгало на Предел. Той скова и изрисува арт мост на Предел. Ето какво съобщи самиаят той във Фейсбук страницата си: "На 5 август 2021 г., в 14,00 часа завърших начален вариант на първото произведение, стил ПРИМИТИВ, от направлението ПРЕДЕЛСКИ АБСТРАКЦИОНИСТИЧЕН КИЧ. Произведението търпи промени в зависимост от вижданията и настроенията на почитателите на това "изкуство".

А на Преображение Господне беше и тържественото откриване. Ето какво съобщи отново във Фейсбук театралът: Днес, 6 август 2021 г., на мостчето на Дядко Златко, на Предел, се организира коктейл за тържествения пуск на инфраструктурното съоръжение. Присъстваха най-знатните и по-знатните дейци от съобщничеството, което всяка сутрин в ресторант "Предел" на чаша кафе и вода, организира своите брифинги. Оценено беше и произведението на "изкуството" от направлението Пределски абстракционистичен кич. Всички допуснати пропуски, несъвършенства и постижения бяха отбелязани и подложени на сериозни анализи и коментари. Под съоръжението си застана Уста Златко Фичето, за да докаже якостта му, след като отгоре застанаха първите проходци. Доказателство е и снимката. Поради разни съображения на снимките не присъстват всички личности, макар, че всички пяха, пийнаха си хубави напитки и похапнаха каквото Бог дал, дядко Златко и приготвеното от двете дами Цвета и Дидка."

Честито на неуморния дядко Златко и на всички туристи и приятели, които ще вървят по арт мостчето! Човекът е човек, когато е на път!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов