Избрани Новини

Ст.Апостолов от парламентарната трибуна: Трябва ли да излезем на протест, министър Комитова, за да ни чуете?

Община Симитли е негова кауза и ще се бори за интересите на хората й

Народният представител в 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание Стефан Апостолов за пореден път показа, че Община Симитли е негова кауза и че ще се бори за интересите на хората й.

От парламентарната трибуна той зададе въпрос на регионалния служебен министър относно т.нар. железен мост над река Струма. Ето какво написа Стефан Апостолов в профила си във "Фейсбук":

"Вече близо три месеца всички се питаме какво се случва с изграждането на новия мост, който да свързва квартал „Ораново” с останалата част от Симитли. Отговор няма! Конкретика не получих и днес, макар че от парламентарната трибуна зададох въпрос към служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова.

Питам се в чии интерес работи министър Комитова и защо при цялостно завършена процедура и налични всички документи, договори, планове и разрешителни, от АПИ не издават Акт 2а за започване на строителните дейности?

Трябва ли да се стигне до тежък инцидент, за да разбере министър Комитова, че мостът е опасен? Трябва ли да затворим главен път Е-79 и второкласен път – 19, за да покажем, че няма да търпим такова безотговорно поведение?

За мен Община Симитли е кауза и няма да спра да се боря, както и да отстоявам интересите на жителите на всички населени места!"

По време на предизборната кампания Стефан Апостолов поиска доверието на жителите на Община Симитли, като обеща само едно - да се бори за по-доброто бъдеще на всички. И действията му не закъсняха. Стефан Апостолов за пореден път доказа, че държи на думата си и спазва всяко свое обещание.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)