Избрани Новини

Панаир на туризма ще се проведе в Белица

Ще бъде представена културата, историята и традициите за Северна Македония и Белица

Съвместен Панаир на туризма ще се проведе в Белица. Ще бъде представена културата, историята и традициите в региона за Източно планиране, Република Северна Македония и Община Белица.
С подкрепата на кмета на Община Белица Радослав Ревански в изпълнение на проект „Културен мост през вековете“ на 27, 28 и 29 юли всяка вечер от 19.00 ч. в Белица ще се проведе „Панаир на туризма“.
На специални щандове селата и градовете, разположени в Източния регион на Северна Македония ще представят уникалното си културно и природно наследство и съществуващото туристическо предложение. Ще бъде представено нематериалното културно наследство чрез излъчване на 3D видео карти и други видеоклипове, свързани с фолклора, музиката и други културни особености на Източния регион.
На панаира ще бъдат представени предложения за културното наследство и културния туризъм на Белица. По време на събитието ще бъдат представени обекти и услуги, свързани с туризма, природни и културни ценности, ще бъдат изложени местни продукти и ще бъдат показани специфични традиции и обичаи. Ще бъдат проведени две културни шоута, представящи етническото и културното многообразие и идентичност на Община Белица и Източния регион (традиция, фолклор, музика, танци). Панаирът ще се проведе в рамките на 3 дни и ще бъде организиран от участниците в обучението по управление на културни събития.
Добре сте дошли !


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов