Избрани Новини

Новият кмет на Благоевград полага клетва

Тържественото заседание е на 14.07. от 9.30 часа

Председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков свика извънредно заседание.
Тържественото заседание за полагане клетва на Илко Стоянов като кмет на община Благоевград ще се проведе днес от 9.30 часа в зала „22-ри септември” на общината.
Общинският съвет ще заседава в присъствието на председателя на Общинската избирателна комисия Благоевград адвокат Мартин Бусаров, областния управител ня Благоевград Николай Шушков, вр.и.д. кмет на община Благоевград Ясен Попвасилев, както и кметове на населени места в община Благоевград.
На тържественото заседание е поканен да присъства и Неврокопския митрополит Серафим.
Заседанието ще бъде при отворени врата за граждани и общественици при спазване на необходимите противоепидемични мерки.
Промяната в предварително обявената дата за провеждане на заседанието се налага поради получена покана от Националното сдружение на общините в Република България за участие в областна среща за актуализация на представителите на общините от област Благоевград в Регионалните съвети за развитие, която ще се проведе на 16.07.
До настоящия момент в Регионалния съвет за развитие (РСР) представител на община Благоевград е инж.Румен Томов. С цел запазване на представителството в Регионалния съвет за развитие (РСР) до предстоящата на 16.07. среща следва Община Благоевград да има определен делегат в Общото събрание на НСОРБ, а именно Илко Стоянов – кмет на община Благоевград.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов