Избрани Новини

Последно домакинство за сезона за "Пирин Лейдис"

Днес от 18:00 ч. на стадиона в с.Падеш посреща тима на Енко (Пловдив)

Днес от 18:00 ч. на стадиона в с.Падеш Пирин Лейдис посреща тима на Енко (Пловдив) в мач от предпоследния кръг на Swiss Capital женското първенство по футбол за сезон 2020-21. Това ще бъде последният домакински мач за сезона за нашите момичета, които се борят да задържат четвъртата си позиция в класирането.
В последния си мач Лейдис се наложиха над Етър (Велико Търново) с 3:1, като точни бяха Силвия Джалева на два пъти и Антонина Шопска. С тази победа момичетата на Бети Баракова и Боби Ганчев затвърдиха четвъртото си място в класирането.

„Доволна съм от играта на момичетата в последните два мача и силно се надявам да демонстрират отново футбол на високо ниво и в оставащите ни два мача. Единствено сгъстения ни график в края на сезона ме притеснява относно възстановяването на момичетата. Силната воля и борбеният дух на отбора ще заемат ключови роли в последните няколко кръга, затова се надяваме и на подкрепата на вярната ни публика в последното ни домакинство за сезона“ сподели пред www.fcpirin.com старши треньорът на Пирин Лейдис Бети Баракова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)