Избрани Новини

Започна ремонтът на улица "Пирин" в Банско

Проектът е разделен на два етапа на изпълнение на строително-монтажните работи

Започна работата по проекта "Архитектурно–художествено и ландшафтно оформление, с реконструкция на техническата инфраструктура на ул.„Пирин” в частта между ул.„Отец Паисий” и ул.„Христо Матов”, централен градски площад „Възраждане” и част от ул.„Никола Й. Вапцаров” и изграждане на вoдопровод и разделна канализация по ул.„Пирин“ в участъка от ул.„Отец Паисий“ до ул.„Глазне“.
Проектът е разделен на два етапа на изпълнение на строително-монтажните работи. Първият етап на ул.„Пирин” е обособен в участъка между ул.„Отец Паисий” и ул.„П.Р. Славейков”.
Днес техниката започна премахване на съществуващата асфалтова настилка по ул.”Пирин” след кръстовището с ул.”Отец Паисий” до кръстовището с ул.„Симеон Молеров”.
Общинска администрация апелира за разбиране от страна на живеещите на ул."Пирин” и на жителите и гостите на Банско за неудобството, което ще бъде причинено по време на строително-монтажните работи.
Тъй като движението на пешеходците по този участък на улицата е затруднено, се препоръчва ползването на обходен път по ул.„Гоце Делчев”.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов