Избрани Новини

Туризма ще обсъждат отново в Белица

На 16, 17 и 18 юни ще се проведе обучителен семинар - дискусионен форум

В изпълнение на Дейност 4 от Проект „Културен мост през вековете“ между партньорите Народно читалище „Георги Тодоров 1885“, община Белица и Центърът за развитие на Източен планов регион, Република Северна Македония на 16, 17 и 18 юни в Белица ще се проведе обучителен семинар - дискусионен форум.
В дискусионния форум участват заинтересовани страни в туризма от двете страни на границата. Изпълнението на тази дейност изисква завършване на предишните две дейности (Дейност 2 и Дейност 3). В тридневното събитие ще се включат 40 участника, по 20 от всяка страна на границите. Форумът ще представи и популяризира различните случаи на използване на религиозно и археологическо наследство в туристически цели и различни ИТ маркетингови решения като потенциал за популяризиране на туризма и културата. Всички изисквания за публичност и визуализация ще бъдат изпълнени. Форумът ще бъде улеснен от модератор за  осигуряване на приятелска атмосфера, за срещи помежду си и споделяне на мнения и знания,  въвеждане на инструменти за генериране на творчески идеи за визуални изкуства и споделяне на опит, панелен дебат за активно участие и взаимодействие на всеки участник, ръководени дискусии по избрани теми и формулиране на заключения.
Освен заложените образователни теми в тридневния семинар, домакините от Белица са подготвили за гостите от Република Северна Македония опознавателен туристически пакет .


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов