Избрани Новини

Областният управител на Кюстендил и неговите заместници организират изнесени приемни

Те са за жители на общините Бобошево, Кочериново, Рила, Дупница, Сапарева баня и Невестино

Изнесени приемни за жители на общините Бобошево, Кочериново, Рила, Дупница, Сапарева баня и Невестино ще проведат областният управител инж.Александър Пандурски и неговите заместници Йордан Гогев и инж. Георги Илинов.

Приемните с жители на Рила, Кочериново и Бобошево ще се проведат на 8 юни /вторник/. Областният управител инж.Александър Пандурски ще проведе приемна в Кочериново от 14:00 ч. до 16:00 ч. в заседателната зала на Общината. Зам.областният управител инж.Георги Илинов ще се срещне с жителите на град Рила от 11:00 ч. до 13:00 ч. в залата на Община Рила. Другият заместник, Йордан Гогев, ще има изнесена приемна в Бобошево от 11:00 ч. до 13:00 ч. в малката зала на НЧ „Лоза 1870“.

Приемният ден с жители на Дупница, Сапарева баня и Невестино ще се проведе на 10 юни /четвъртък/. Приемното време във всяко населено място ще бъде от 11:00 до 13:00 ч. Областният управител Александър Пандурски ще проведе приемна в Дупница /в заседателната зала на партера в сградата на Община Дупница/. Зам.областният управител инж.Георги Илинов ще се срещне с жители на Сапарева баня в малкия салон на НЧ „Просветен лъч 1905“. Заместник-областният управител Йордан Гогев ще има изнесена приемна в Невестино в залата на Общинския съвет.

След всяка приемна инж.Пандурски и неговите заместници ще проведат срещи и с кметовете на съответните общини.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)