Избрани Новини

Какво хапват блондинките, брюнетките и червенокосите

Цветовете на косата определят много неща, включително любимата храна

Блондинка, брюнетка или червенокоса - цветовете на косата определят много неща, включително любимата храна. Когато жените избират най-подходящия цвят за косата си, те целят да подчертаят определени черти и излъчване, както и посланието, което да изпратят до околните. Всичко това зависи от характера и темперамента.

Ново проучване разкри връзката между цвета на косата и предпочитаната храна, както и уменията в кухнята. За целта били анкетирани дами от трите типа (блондинки, червенокоси и брюнетки).

Блондинки

Нежни и чувствителни. Обичат романтиката и в кухнята, и на трапезата. Винаги използват свещи и най-хубавите прибори. Обръщат внимание на детайлите в ястията и в подреждането на масата. Предпочитат здравословните храни. Интересуват се от здравословно хранене и полезните съставки на това, което консумират. В менюто присъстват овесени ядки, семена, сьомга, морски деликатеси, суши, здравословна торта с много пресни плодове. Любимите им плодове са помело, малини и манго. От десертите най-много харесват пайовете. Отлични домакини са и определено в семейството им няма да се позволи консумация на вредни храни. Никой не е в състояние да обори твърдението им, че домашно приготвената храна е най-вкусна и полезна.

Брюнетки

Борбени и упорити. Предпочитат храненето навън или някой друг да приготви храната, но застанат ли до печката, показват своята упоритост и перфекционизъм. Държат на външния вид на ястието повече, отколкото на вкуса. Способни са да направят пет опита за подреждане на плато или оформяне на салата, докато не се получи така, както е в представата им. Обичат храната и особено солените изделия. Колкото обичат пица, толкова и черен хайвер. В менюто им е задължително присъствието на разнообразни видове сирена. Бързото хранене е неразделна част от ежедневието им, но решат ли да впечатлят със стил и изисканост в познаването на скъпите храни, нямат равни. От десертите, най-любим е сладоледът във всичките му вкусове.

Червенокоси

Избухливи и секси. Такива са и в кухнята. Там никога няма ред, всичко е хаос, но пък това, което приготвят, е много вкусно и същевременно странно, но определено ще впечатли противоположния пол. С дни могат да ядат шоколад, съчетан с хубаво вино и това няма да им омръзне. Издигат шоколадовите изделия в култ. Когато готвят, предпочитат бързите рецепти. Умело съчетават сладко и солено в едно ястие. Обичат и са майстори на приготвянето на макарони. Те са креативни и могат да измислят над 30 рецепти с паста, които да сервират през всеки един ден от месеца. Освен че са секси, те са и горд хищник. Консумират всякакво месо и дори са способни да закусят пържола. Ако някой случайно не хареса това, което са сготвили, ще обърнат чинията на лицето му. С червенокосите определено трябва да се внимава, съветват от foodpanda.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)