И тази светла събота Кухнята за бедни нахрани 180 души

Всеки желаещ може да дари пари или хранителни продукти

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази светла събота нахрани социално слабите наши съграждани.

"Христос Воскресе! Днес менюто беше агне с много зеленчук и ориз, халвички и хляб. Бяхме голям екип с помощници Дима, Сашо, Ели,Виктория. Нарязаха 20 кг моркови, 10 кг стар лук и много зелен лук. Раздадохме 180 кофичкис храна. Благодаря на всички, които помогнаха в приготвянето и раздаването на храната!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия