Над 200 порции раздаде на Светла събота Кухнята за бедни

Утре черквата "Св.Николай Мирликийски" чества храмов празник

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и в тази светла събота нахрани социално слабите наши съграждани.

"Христос Воскресе! Слава Богу, днешното дежурство мина приятно и спокойно. Менюто включваше зелева салата, пилешко месо с ориз (приготвени от екип "Шери"), хляб и шоколадови вафли. Бяха раздадени около 200 порции. Подготвиха се зеленчуци и месо по повод предстоящия храмов празник в утрешния неделен ден. Благодарности към всички, които се включиха!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"