Избрани Новини

Таня Иванова от Благоевград с грамота за деня на социалната работа

Бяха отличени над 80 служители в социалната сфера в страната

Днес по случай Световния ден на социалната работа кметът на община Благоевград инж. Томов връчи от името на министъра на труда и социалната политика грамота за отличие в категория “Социален работник - Домове за стари хора“ на Таня Иванова.
По инициатива на министъра на труда и социалната политика Деница Сачева бяха номинирани и отличени над 80 служители в социалната сфера.
Таня Иванова е ръководител звено на Дом за стари хора „Св.Петка“, кв.„Струмско“, от 2014 година, а в социалната сфера е от 2004 година. Тя работи всеотдайно в интерес на възрастните хора и близките им. В професионален план успява да планира, организира и контролира както дейността на екипа, така и своята. Не всеки би могъл да извършва дейността на социалния работник, свързана с помощ от всяко естество, с воля, желание и готовност. За Таня Иванова тази професия е призвание, мисия и кауза, защото освен знания и умения се изисква голямо сърце и душа. Освен предизвикателствата, свързани с пандемията, тя успя да запази самообладание в ежедневните проблеми и екстремни ситуации, пред които бе изправена, и адекватните й реакции са атестат за добрата сплотеност и работа.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)