Избрани Новини

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски бе на честването по повод Трети март в Кюстендил

Присъстваха кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Мишел Виячева

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Христо Терзийски, кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Мишел Виячева присъстваха на честването по повод 143 г. от Освобождението на България. Церемонията в Кюстендил започна с тържествено издигане на трибагреника ни под звуците на българския химн. След това бе произнесено кратко слово, посветено на това историческо събитие. Присъстващите на церемонията сведоха глави в знак на признателност към всички знайни и незнайни герои, дали живота си за свободата на България.

Венец пред паметника на Булаир поднесоха кандидатите за народни представители Христо Терзийски, Михаела Крумова и Мишел Виячева. Присъстваха също областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев, представители на общинското ръководство на политическата сила и общински съветници.

Венец бе положен и от името на евродепутата д-р Андрей Ковачев и българските евродепутати от групата на ГЕРБ/ЕНП.

В празничното отбелязване се включи още кметът Петър Паунов и неговият екип, представители на областната администрация, свещеници и архиерейският наместник на Кюстендилската духовна околия архимандрит Исаак, кметът на Сапарева баня Калин Гелев и граждани.

По традиция от Община Кюстендил раздадоха над 1 000 трибагреника на кюстендилци и гостите на града.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)