Избрани Новини

Трима пияни водачи залови полицията в Пиринско

Хванаха и един дрогиран

  1. През изминалото денонощие на територията на област Благоевград са установени трима водачи на ППС, шофиращи след употреба на алкохол.

В обедните часове вчера в с.Гърмен 42-годишен от с.Крибул е управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с наличие на 2,19 промила алкохол в издишания въздух.

Около 01:20 часа днес по ул.“Дунав“ в гр.Гоце Делчев с наличие на 2,62 промила алкохол в издишания въздух зад волана на товарен автомобил „Нисан“ е седнал 40-годишен от с.Беслен.

Също днес около 04:51 часа в гр.Сандански от полицейските служители е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“. С техническо средство е установено, че 45-годишният му водач от с.Поленица шофира с наличие на 1,88 промила алкохол в издишания въздух.

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, около 22:10 часа вчера в с.Полето е спрян за проверка лек автомобил „Киа Спортидж“ с 24-годишен водач от с.Брежани. В хода на проверката е установено, че водачът шофира след употреба на наркотични вещества. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)