Избрани Новини

Нови доброволци се включиха в работата на Кухнята за бедни

Газов бойлер за топла вода и нови батерии с функционални аксесоари предоставиха дарители

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани социално слабите наши съграждани.

"Днес менюто беше гювеч от картофи, суджук и гъби, салата от кисело зеле, вафли и хляб. От днес в кухнята има и газов бойлер за топла вода и нови батерии с функционални аксесоари. Благодарим на дарителите за тези придобивки и за труда за тяхното монтиране. Днес в екипа ни имаше нови хора, радваме се, че дарихте труда и времето си. Бог да помага на всички!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)