Избрани Новини

170 социално слаби благоевградчани нахрани Кухнята за бедни

Кухнята за бедни се издържа само от доброволни дарения

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани над 170 социално слаби наши съграждани.

"Днес на празника на Св. Трисветители велики менюто беше свинско със зеленчуци и картофи, млечна салата и хляб. Раздадоха се 170 кофички, а 30 останаха за защитените жилища.  Благодарим на дарителите и всички, които се потрудиха за приготвянето и раздаване на храната. Бъдете здрави!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!

 Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)