Избрани Новини

4 трактора продават данъчните до 8 февруари

Тракторите ще се продават в Благоевградска, Пловдивска и Смолянска област

4 трактора ще бъдат предложени на търг от данъчните до първите дни от февруари. Цените на четирите машини варират от 3 600 до 30 000 лева. Тракторите ще се продават в Благоевградска, Пловдивска и Смолянска област, информира agrozona.bg.

Търговете ще започнат на 27 януари в с.Долна Градешница, обл. Благоевград, където данъчните ще се опитат да продадат колесен трактор FALCON, модел НЮ ХОЛАНД ЛБ 115 Б 4 ПС, година на производство 2005 г., мощност 82kw срещу минимум 10 00 лева. Тракторът не е в движение и е с проблем в скоростната кутия и диференциала.

Най-скъпата от четирите машини ще се продава на 4 февруави в Пловдивското село Правище на цена от 30 000 лева. Колесният трактор е марка „Case“, модел „Quantum 95N“ и е произведен през 2010 г.

На 8 февруари данъчните ще предложат на търг в село Хвойла, обл. Смолян колесен трактор марка „Т-40АМ“ в движение. Използван за извоз на дървен материал от горски масиви, произведен през 1992 г., намиращ се в добро състояние, без видими липси и недостатъци с монтирана лебедка за изтегляне на дървения материал. Цената за него ще бъде минимум 4 000 лева.

В същия ден и на същото място,данъчните ще опитат да продадат и верижен трактор марка „ДТ-75М“, произведен през 1983 г. на цена от 3 600 лева. Машината е в движение, използвана е за извоз на дървен материал от горски масиви и е с гребло за отстраняване на пътни прегради.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)