Избрани Новини

Трактор се натресе в лека кола в района на Ново Делчево

Край Хаджидимово станаха 2 ПТП-та с двама ранени

На територията на област Благоевград през изминалото денонощие станаха следните ПТП:

- Вчера около 07:50 часа между с.Ляски и с.Мосомище лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от Хаджидимово излязъл вляво от пътното платно, блъснал се в бетонна стена и се  преобърнал. При инцидента, с фрактура на раменна кост на лявата ръка, е пострадал 40-годишен мъж от Хаджидимово, който пътувал в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачът на автомобила е отрицателна.

- Вчера около 13:40 часа на земен път между с.Блатска и Хаджидимово мотоциклет „Джилера“ с 15-годишен неправоспособен водач от с.Блатска, излизайки от земния път на път с настилка,  отнел предимството на лек автомобил „Пежо“ и се блъснал странично в него. С охлузни рани в областта на крака е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Вчера около 19:40 часа в района на с.Ново Делчево, община Сандански, колесен трактор с 32-годишен водач от с.Лешница, община Сандански, който не притежава необходимата категория за управлението му, разминавайки се с лек автомобил „БМВ“ допуснал ПТП, при което с фрактура на ребро е пострадала 33-годишна жена от с.Склаве, пътуваща в лекия автомобил. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов