Избрани Новини

ГЕРБ - Благоевград зарадва с хранителни пакети пенсионери и социално слаби семейства

Над 150 пакета с продукти от първа необходимост достигнаха до хората

Над 150 пакета с продукти от първа необходимост достигнаха до хората със специални потребности, пенсионери и социално слаби семейства от община Благоевград.
По инициатива на ръководството на общинската структура на ПП ГЕРБ и общинските съветници, акцията да се съберат лични средства и подпомогнат нуждаещите се в община Благоевград, се прие с радост от членовете на общинската организация на ГЕРБ.
Една огромна част от даренията беше направена в навечерието на коледните празници, като даренията продължиха и след Новата година.
Със светлите празници Йордановден, Ивановден и Бабинден общинското ръководство на ППГЕРБ – община Благоевград продължи кампанията за подпомагане им, като раздаде повече от 50 пакета с продукти от първа необходимост.
„Светът е по-красив, когато си помагаме, когато сме човечни и по-добри", сподели председателят на ПП ГЕРБ – Община Благоевград инж.Росица Димитрова.
"Горда съм, че в кампанията преди Коледа и след Нова година се включиха активно голяма част от членовете на общинската структура. Тази якция е пример за милосърдие, съпричастност и достойнство – в мисията на всеки от нас – да дари и да прави добро! “



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов