Избрани Новини

Три ПТП-та през почивните дни с петима ранени

Пробите за алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- Около 17:24 часа на 31.12.2020 г. на ПП1 Е-79  между Кресна и Благоевград лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 34-годишен водач от с.Покровник, община Благоевград, движейки се в посока Благоевград при временна организация на движението, не съобразява движението си с пътен знак Г-9 /преминаване отдясно на знака/ и направляваща табела, в резултат на което минава в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Инфинити“ с 41-годишен водач от Пловдив. В резултат на инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Фолксваген Поло“, който е с болки в гърдите и порезна рана на лявата ръка и 16-годишно момче, пътуващо в него, което е с фрактура на черепа и е транспортирано за лечение в София в контактно състояние и без опасност за живота. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Около 12:40 часа на 2.01.2021 г. в района на разклона за Гърмен лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 58-годишен водач от Радомир допуска ПТП с лек автомобил „Рено Лагуна“ с 39-годишна водачка от с.Осина, отнемайки предимството му. При инцидента са пострадали пътуващите в лекия автомобил „Рено Лагуна“ 21-годишна жена от с.Слащен, която е с натъртвания по тялото и 66-годишна жена от с.Плетена, която е с натъртвания на гръдния кош. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Около 17:30 часа на 2.01.2021 г. в с.Гърмен е станало ПТП, при което автомобил с неизвестни към момента марка и водач е блъснал 53-годишен мъж от с.Горно Дряново, който се движел по пътното платно вдясно по посока на движението. Пострадалият е транспортиран до ФСМП-Гоце Делчев от водачът на автомобила, където е установено, че е получил разкъсно-контузна рана на главата. Работата по установяване на автомобила и водачът му продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов