Избрани Новини

Полена спечели футболния турнир в Симитли

Организира се в памет на Иван Янчев

За трета поредна година отборът на Полена е големият победител в традиционния коледен турнир по футбол, организиран в памет на Иван Янчев. 

Кметът на общината Апостол Апостолов, който е създател на турнира, и синът на Иван Янчев – Боби Янчев връчиха купите и наградите за призьорите. Във финалния двубой тимът на Полена се наложи над отбора на Тотнъм и заслужи голямата купа. На трето място се класира отборът на Жълта подводница. Финалната среща бе свирена от Георги Стоянов и Васил Бухов.

За най-добър вратар бе избран Филип Димитров, който е вратарят на отбора на Полена, Антонио Андонов от Тотнъм стана най-добрият защитник, Николай Хаджиниколов от отбора на Мехомия грабна приза за голмайстор на турнира. Николай Демиров от отбора на Собрата бе награден за най-добър нападател. Китан Василев, от отбора на Жълта подводница, получи приза - най-полезен играч. Специална награда за цялостен принос в турнира бе връчена на кмета на Полена и играча в отбора на Полена – Веселин Топузов. 

Кметът Апостолов благодари на всички участници и отбеляза, че желанието му е турнира да става все по-мащабен.

Отборът на Полена дари средства от наградата си в турнира на младата Галя от с. Черниче, която е с диагноза Множествена склероза и се нуждае от 45 000 евро за лечение в Русия.

Всеки, който има желание, може да дари средства на дарителска сметка:

IBAN: BG44UNCR70001524242243

Титуляр: Галина Манчева-Таранчокова

PayPal: gallina.mancheva@gmail.com



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)