Избрани Новини

Изграждат ограничители на скоростта в района на симитлийския квартал "Ораново"

Това става след намесата на депутата Стефан Апостолов от ПП ГЕРБ

Започна изграждането на три ограничителя на скоростта по второкласен път-19 Симитли – Гоце Делчев в района на кв.Ораново, което бе желание на хората, живеещи в Цветанската махала и Дългата махала на Симитли.

Това става възможно след разговор между народния представител Стефан Апостолов и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски.

„След многократни сигнали, които получих от хората, живеещи в Цветанската махала и Дългата махала, започна изграждането на три ограничителя на скоростта (легнали полицаи) по второкласен път-19 Симитли – Гоце Делчев, в района на кв.„Ораново”. Хората настояваха да поставим такива ограничители, защото движението по пътя е много интензивно, а това от своя страна е предпоставка и за инциденти.

Проведох разговор по темата с Георги Терзийски, председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура”, който се съгласи с изложените от мен мотиви защо трябва в тези два участъка от пътя да бъдат поставени т.нар. „Легнали полицаи”.

Надявам се, че двата ограничителя ще имат ефект, но също така призовавам шофьорите да карат внимателно, особено преминавайки през населени места, защото минута невнимание може да коства много на всички ни“ – коментира народният представител Стефан Апостолов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов