Избрани Новини

Сандански търси добрите дела за 2020 година

Възобновява се инициативата "Подари надежда"

В Сандански се възобновява инициативата „Подари надежда".
Инициативата е една възможност в тази трудна и изпълнена с предизвикателства година да се  напомни на обществеността за доброто и толерантността, надеждата и съпричастността. Те са израз на нашето отношение, загриженост и човечност, те са желание за промяна, те са сила и най-вече смелост.
Търсейки доброто у хората, дарили надежда и извършили добрини – достойни, хуманни, високоморални, Община Сандански реши да открие тези хора, проявили изключителна отговорност, съпричастност и толерантност през настоящата година, за да ги уважи и почете публично за стореното от тях добро. Добро, което не остава незабелязано!
Как може да участвате в инициативата “Подари надежда“?
- Всеки гражданин на община #Сандански може да номинира човек или екип, извършили добро. Допускат се и групови номинации, когато повече от един човек е участвал в планирането, организирането и осъществяването на доброто дело.
- Номинацията е писмена и мотивирана.
- Добрината трябва да е реализирана през календарната 2020 г.
Номинацията трябва да съдържа следната информация:
- От кого е номинацията /трите имена, телефон за контакт/; Кой/ Кои е/са номинирани;
- Описание на доброто дело;
- Номинациите трябва да бъдат изпратени до 18 декември на email: oba_sandanski@abv.bg или на място в сградата на община Сандански, Административен център – Деловодство.
Във втория етап „Подари надежда“ за 2020 г. ще бъдат разгледани всички добротворни дела от сформирана с решение на Общински съвет – Сандански комисия.
Дарителите на надежда ще бъдат обявени и наградени на 30 декември.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов