Избрани Новини

53 са новите случаи на Ковид-19 в Кюстендилска област

Жена на 69 г. и мъж на 51 г. от община Дупница са починали

Взетите и изпратени за изследване проби през вчерашния ден в Кюстендилска област са общо 121. Новите положителни случаи с Ковид-19 за изминалото денонощие в областта са 53, съобщават от Областния кризисен щаб. В община Кюстендил новозаразените лица с коронавирусна инфекция са 35, в община Дупница – 13, в Кочериново – 3, а в Невестинска община са двама души.
Към този час 75 лица са хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил. Интубирани и в критично състояние са трима души, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.
Настанени за лечение в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница са 24 души. На кислород и в по-тежко състояние са 12 лица, останалите пациенти са в средно тежко състояние. В рамките на деня ще бъдат изписани няколко души, които са в задоволително състояние.
32-ма са пациентите, хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски 2003“ - Дупница към този час. Една част от тях са в по-тежко състояние, останалите са в средно тежко.
Жена на 69 г. и мъж на 51 г. от община Дупница са починали през изминалото денонощие. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов