Избрани Новини

В Благоевград стартира благотворителна кампания "Да сбъднем Коледа 2020“

Тя ще бъде в полза на всеки, който е изпаднал в затрудено положение

Сдружение с нестопанска цел „Доброта“ стартира благотворителна кампания „Да сбъднем Коледа 2020“.
Кампанията ще бъде в полза на всеки, който е изпаднал в затрудено положение и ще се опитаме да направим коледните празници малко по-добри, твърдят от сдружението.
"Ние добре разбираме, че всеки може да изпадне в затруднено положение, но и дълбоко вярваме в добротата на хората. Именно поради тази причина между 20 ноември и 20 декември ще набираме дълготрайни хранителни продукти, които ще бъдат направени на пакети и дадени на нуждаещи се семейства от община Благоевград и близките общини.
Молим всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с нас чрез Фейсбук страницата ни."
Пунктът се намира в Благоевград, ул.„Тодор Александров“ 23 (на гърба на Битовия комбинат до Спиди) и ще работи всеки ден от 20 ноември до 20 декември между 9.00 и 18.00 ч.
Нужните хранителни продукти за направата на пакет са олио, брашно, ориз, боб, леща, макаронени изделия (макарони, кускус, спагети), доматен сос, консервирани храни, пастьоризирано мляко, мюсли, захарни изделия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов