Избрани Новини

Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!

Стартира отново кампания за събиране на дълготрайни пакетирани храни за семейства в нужда

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) Благоевград съвместно с Православния информационен център в Благоевград стартира отново кампания за събиране на дълготрайни пакетирани храни за семейства в нужда.
Акцията е под мотото "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!" и е за периода от 5.11. до 12.12.2020 г. Могат да се даряват пакетирани сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади - като коледна изненада, и др. Продуктите се събират в Православния информационен център, ул."Тракия" 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал Грамада.
Продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими. Надяваме се заедно и тази година да успеем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда.
Информация за кампанията може да получите на: 073/830711 - ОбСНВ Благоевград и на 073/833337 - Православен информационен център.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)