Избрани Новини

Виж криминалната хроника за Благоевградска област

Задържаха двама млади мъже за наркотици

- На 21.10. от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, паркиран на пътя между Петрич и местността Сондата. В автомобила е намерена и иззета около 53 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 25-годишен мъж от с.Първомай, община Петрич. По случая е образувано досъдебно производство.

- Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 29-годишен от гр.Гоце Делчев. При извършена на 21.10. проверка на къща в града, обитавана от лицето, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е намерена и иззета около 0,9 грама суха тревиста маса, реагираща положително на марихуана. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев. Образувано е досъдебно производство.

- В РУ-Сандански е получено съобщение за това, че за времето от 18:00 часа на 21.10. до 00:30 часа на 22.10. е повреден лек автомобил „Ауди“, паркиран в гр.Сандански. На автомобила са нанесени материални щети, като са счупени предното и задното панорамни стъкла, стъклата на две от вратите, два фара и стоп. Наранени са тавана, предния капак и една от вратите на автомобила. Стойността на нанесените щети е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

- На 21.10. около 10:05 часа на ПП 1 Е-79 между гр.Сандански и гр.Кресна е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“ с 60-годишен водач от с.Микрево, излизайки от крайпътен имот, блъска лек автомобил „Пежо“, движещ се по път с предимство. При инцидента, с три пукнати ребра е пострадала 53-годишната водачка на лекия автомобил „Пежо“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

- Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.3 от НК е образувано срещу 29-годишен от гр.Гоце Делчев. Около 14:35 часа на 21.10. по ул.„Полк. Борис Дрангов“ в гр.Гоце Делчев, същият е управлявал лек автомобил „Хонда“ след употреба на наркотични вещества.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов