Избрани Новини

Три ПТП-та в Благоевградско с четирима пострадали през уикенда

Внезапно изскочило на пътя дете бе ударено от лека кола в Разлог

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 3.10. около 07:40 часа на ул.“Христо Ботев“ в Разлог лек автомобил „Рено Клио“ с 30-годишен водач от града, завивайки наляво за навлизане в крайпътна територия, реализира ПТП с движещ се зад него лек автомобил „БМВ“ с 36-годишна водачка от Разлог. При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „БМВ“, която е с контузия на ръката и 42-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „Рено“, която е с контузия на лицето и съмнение за комоцио. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

- На 4.10. около 17:50 часа на ул.“Изворите“ в Разлог лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 29-годишен водач от града блъсна с дясното огледало на автомобила 5-годишно момче, което излязло внезапно на пътното платно. Детето е получило охлузни рани по тялото и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отчела 0,19 промила.

- Вчера около 19:20 часа на ул.“Христо Смирненски“ в Благоевград мотоциклет „Сузуки“ с 40-годишен водач от Благоевград при навлизане в дясната пътна лента и рязка употреба на спирачки паднал на пътното платно, в резултат на което водачът е получил фрактури на дясната ключица и десен глезен и охлузни рани по тялото. Пробата му за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов